O Madrid golea a domicilio ante un Depor impreciso

(0-3). Os de Zidane aproveitaron as ocasións que os de Pepe Mel non souberon resolver, para terminar o partido cun resultado algo avultado.

|

Madriddepor
O Madrid empezou con bo pé a tempada ao gañar 0-3.

O Real Madrid goleou este domingo ao Dépor por un contundente 0-3 no primeiro partido de liga da tempada.

Os coruñeses tiveron varias ocasións, algo non previsto xogando contra o Madrid, pero non tiveron a efectividade que tiveron os brancos.

De feito, os xogadores locais foron despedidos con aplausos pola súa entrega, pois puideron marcar dous goles en dez minutos, pero foi o Real Madrid o que llos endosou antes do descanso.

Os goles foron de Benzema e Casemiro, pero antes dos goles brancos, Florín Andone tivera dúas clarísimas en 10 minutos que salvou Keylor Navas. O Depor, á contra, conseguira asustar os de Zidane.

Na segunda parte, Sergio Ramos foi expulsado (no 89) pero non foi motivo suficiente como para que o conxunto madridista non puidese ampliar a súa vantaxe, cousa que fixo Kroos no minuto 62.

O Deportivo, pola súa banda, estivo voluntarioso pero desamparado. Mesmo fallou un penalti e non puido facer máis que conformarse con evitar unha goleada maior nunha noite de escasa fortuna.

relacionada As molestias de Andone van a menos e pode chegar ao partido do domingo