Os mellores bombóns do mundo non son belgas, senón de Santa Comba e con estrela Michelin
Por sorte para aqueles a os que Santa Comba non queda preto, os bombones de Manuel García poden gozarse sen acudir ao Retiro dá Costiña que cos seus 75 anos de vida figura na Guía Michelin como un deses lugares que non escapan aos gourmets.
Os bombóns do chef galego Manuel García e do seu restaurante Retiro dá Costiña levantan paixóns no mundo da cociña e a repostería.
Só para a campaña de Nadal esperan incrementar a produción destes doces en 300.000 unidades.
CostiñaChocolat | Foto: Retiro dá Costiña
Aínda que Suíza e Bélxica adóitan levarse o mérito, os expertos saben que, para bombóms, os de Santa Comba. A comarca do Xallás esconde o máis doce dos segredos, obra do reputado chef galego Manuel García, á fronte dos fogóns de restaurante Retiro dá Costiña e responsable dos bombóns que cativaron todos os padais.
Os CostiñaChocolat son bombóns "elaborados artesanalmente con chocolate 100% trazable e sostible cun sabor puro a cacao e notas intensas". Son o resultado de artesanía e cociña contemporánea, que ademais de ter acento galego teñen unha marcada intención pola sustentabilidade.
Manuel García e o seu equipo | Foto: @RetirodaCostina
Por sorte para aqueles a os que Santa Comba non queda preto, os bombóns de Manuel García poden gozarse sen acudir ao Retiro dá Costiña, que cos seus 75 anos de vida figura na Guía Michelin como un deses lugares que non escapan aos gourmets.
Desde os fornos de Santa Comba sinalan que, para este nadal, esperan "un incremento de 300.000 unidades na produción desta creación estrela". “A Galicia recoñécella mundialmente pola calidade dos seus mariscos e carnes,pero esta terra, no noroeste de España, ten moito máis que ofrecer e estes chocolates son un exemplo perfecto”, sinala o chef, que fai a boca auga de todo o que chama á súa porta.
Escribe o teu comentario