O Ourense CF consegue o seu billete á Terceira División

Ao descanso perdía por un gol e conseguiu remontar e poñer o 2-1 no partido decisivo fronte ao Gondomar.

|

Ourensecfascenso

O Couto esperaba un partido para a historia e tívoo. O Ourense CF certificou este domingo o seu ascenso á Terceira División cunha vitoria na casa ante o Gondomar.

Os ourensáns chegaron perdendo ao descanso 0-1, por un penalti transformado polo equipo pontevedrés.

Na segunda metade, o Ourense CF alcanzou a 'gloria' con dous tantos que o converten en equipo de Terceira, mentres o outro rival que pugnaba polo ascenso, o CD Arenteiro, terá que pelexar na promoción.

Os do Carballiño tamén fixeron os deberes na casa ante o Portonovo, pero o 4-3 colleitado tamén cunha remontada non lles bastou, pola vitoria do Ourense.