VÍDEO: O Celta cae por vez primeira en LaLiga a pesar de marcar dous goles fóra de casa

Os dous tantos de Stuani e o gol de Alcalá para o Xirona tombaron a uns celestes que mereceron máis pero pagaron os seus erros defensivos. Por parte galega, Iago Aspas e Boufal foron os que marcaron.

|

Os dous tantos de Stuani e o gol de Alcalá para o Xirona tombaron a uns celestes que mereceron máis pero pagaron os seus erros defensivos. Por parte galega, Iago Aspas  empatou e Boufal recurtou distancias cando xa non quedaba tempo material.

Os cataláns volveron demostrar ser expertos en estratexia, balóns por alto e o seu rápido contragolpe. Así chegaron os tres goles, obra de Stuani (2) e de Pedro Alcalá que lles dió o seu primeiro triunfo en casa.

Iago Aspas conseguiu  empatar de falta directa colocando o 1-1, minuto 34. Pero deseguido o Xirona golpeou de unuevo. Dous minutos despois . Alcalá entraba como un avión para finalizar, tamén coa cabeza, unha falta lateral servida por Granell (2-1).

O partido quedou lonxe do alcance celtiña no minuto 10 cando marcou o uruguaio Stuani de novo tran un gran contragolpe (3-1, min. 56).  Boufal puxo un pouco de incentidumbre ao final, pero era xa o minuto 87 e o Celta cultivou a súa primeira derrota, vendo como numerosos equipos empátanlle no terceiro posto de LaLiga.