Inés Rey crida a crear protocols antiassetjament als locals de marxa després de la detenció d'aquest cap de setmana

La Corunya ha viscut diversos episodis recents de suposada violència masclista, cosa que ha provocat les demandes que les discoteques i pubs comptin amb protocols reglats per abordar casos d'abusos, com passa a altres ciutats com Barcelona.


|

Una recent interlocutòria judicial dicta la posada en llibertat, sense més mesures, per a l'home detingut diumenge per tocaments a una dona i d'intentar besar-la a la boca sense el seu permís. Continua investigat per un delicte d?agressió sexual.

A més, un altre home ha estat capturat acusat d'usurpar la identitat, revelació de secrets i coaccions després de suposadament suplantar la identitat d'una amiga a les xarxes socials i vendre les seves fotografies íntimes a tercers com a ganxo per comercialitzar més pornografia.

Inu00e9s Rei en un recent acte del PSdeG
Inu00e9s Rei en un recent acte del PSdeG

L'alcaldessa de la Corunya, Inés Rey, ha advocat per dissenyar "entre tots" protocols antiassetjament en locals d'oci, després de ser preguntada pel plantejament fet sobre això per la Marea Atlàntica.

"Totes aquestes coses que siguin positives, crec que és convenient importar-les", ha dit al·ludint al dissenyat a Catalunya. "Si entre tots podem dissenyar un protocol similar que s'implanti aquí a tots els locals d'hostaleria, a mi em sembla una idea fantàstica", ha postil·lat.

Ho ha fet després de destacar l' actuació "ràpida" del porter del local d'oci on es va produir una presumpta agressió sexual el cap de setmana a la ciutat herculina, alhora que ha tornat a condemnar "actituds que no tenen lloc en una societat democràtica avançada ".

Al fil d'això, ha assenyalat que el govern municipal "tindrà sempre tota la disposició, tota la col·laboració amb el sector i amb la Delegació del Govern i amb qui calgui, la comunitat autònoma, perquè aquest tipus de protocols s'implantin ".

Sen comentarios

Escribe o teu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Galiciapress
Praza da Quintana, 3; 15704 Santiago de Compostela
Tlf (34)678803735

redaccion@galiciapress.es o direccion@galiciapress.es
RESERVADOS TODOS OS DEREITOS. EDITADO POR POMBA PRESS,S.L.
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidade - Configuración de cookies - Consello editorial - Publicidade
Powered by Bigpress
CLABE