Detingut el xaval que va apunyalar un altre a la Corunya i que és "veí de la Corunya"

Inicialment diversos mitjans es van fer ressò de la pertinença de l'agressor a la banda llatina Blood. Preguntada per l?origen de l?agressor, la subdelegada respon que són veïns de la ciutat.


|

La subdelegada del Govern espanyol evita parlar de bandes llatines indicant que la informació disponible fins ara no permet afirmar l'existència d'un grup criminal organitzat, encara que sí de menors que actuen en grup.

Maru00eda Rivas subdelegada del Govern en un acte de la Policu00eda Nacional a la Coruu00f1a en una imatge de la Delegaci00f3 del Govern a Galícia
Maru00eda Rivas subdelegada del Govern en un acte de la Policu00eda Nacional a la Coruu00f1a en una imatge de la Delegaci00f3 del Govern a Galícia

Segons la subdelegada del Govern Mara Rivas, el presumpte autor de l'atac amb arma blanca a un jove a la Corunya es va entregar aquest dilluns a la policia. Rivas ha confirmat la implicació d'uns 15 menors en el que va començar com una discussió i va acabar amb un ferit greu, encara que al final el xaval apunyalat ha estat d'alta.

 

La subdelegada indica que dissabte a la nit es va rebre una notícia sobre un incident en què estaven implicats diversos joves que s'havien desplaçat a l'àrea pròxima a la plaça de Recife a la Corunya , on hi ha pistes poliesportives, i que van iniciar una discussió amb altres que estaven jugant bàsquet.

 

El presumpte delinqüent és un d'aquests menors i actualment està sota custòdia, segons Rivas, per posar-lo a disposició del jutjat de menors i aclarir els fets.

 

El relat policial és que hi va haver una "forta discussió que es va traslladar a la zona de Metge Rodríguez, a la confluència amb Juan Flórez, on va passar l'agressió", va dir Rivas, i va afegir que altres joves que eren presents al lloc en qüestió van sortir en defensa daquests menors.

 

NAVALLA DE PETITES DIMENSIONS.
L'home agredit va ser traslladat finalment al complex hospitalari universitari de la Corunya (Chuac), on va ser intervingut i on li van donar l'alta diumenge a la tarda.

 

Segons la informació facilitada per la Policia, la subdelegació del Govern a la Corua ha confirmat que aquest jove, que ja ha prestat declaració, pateix "tres punxades provocades per un petit ganivet".

 

Rivas va insistir que "la Policia Nacional està fent tota la investigació del que ha passat. La mandatària indica que no es pot parlar de bandes amb la informació rebuda fins avui. La subdelegada admet, això sí que diversos joves els que es desplacen a aquesta zona - -al lloc dels fets-- i una part són menors d'edat

 

Quin és el seu origen? Quan se li va preguntar de quin país és, va respondre: "Veïns de la Corunya". En ser consultada sobre aquest tipus d'incidents i la necessitat de més policies, ha dit que si bé comprèn les circumstàncies que "creen" aquest tipus d'incidents, ha emfatitzat que els dispositius es planifiquen "cada setmana" i s'examinen les circumstàncies que del dia .

 

D'altra banda, la subdelegació del Govern a la Corunya ha volgut enviar a la víctima i la seva família tot el seu "afecte i afecte" durant aquest temps, que sens dubte ha estat difícil per a ells.

 

Sen comentarios

Escribe o teu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Galiciapress
Praza da Quintana, 3; 15704 Santiago de Compostela
Tlf (34)678803735

redaccion@galiciapress.es o direccion@galiciapress.es
RESERVADOS TODOS OS DEREITOS. EDITADO POR POMBA PRESS,S.L.
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidade - Configuración de cookies - Consello editorial - Publicidade
Powered by Bigpress
CLABE