O Celta encaixa cinco goles ante un Barça imparable

(5-0). A 'apisoadora' dos cataláns no Camp Nou foi demasiado para os vigueses, incapaces de frear a efectividade blaugrana.

|

Celtabarcelonawass

O Celta, desacertado e desafortunado, caeu de maneira clara en Barcelona nun partido que chegou ao descanso con vantaxe local por dous goles a cero. O terceiro dos cataláns deu paso a unha goleada fraguada en poucos minutos.

O Celta pasou apuros para conter o Barcelona na primeira metade, un equipo local inspirado en ataque que logrou xerar chegadas de perigo e aproveitalas. Tras un remate ao pau de Luis Suárez, Messi e Neymar anotaron para os cataláns, sempre apoiados en xogadas individuais para romper a zaga celeste. Antes dos tantos locais, Roncaglia puido adiantar ao Celta cun remate á saída dun córner que saíu rozando a madeira.

Tras a continuación, o Barcelona volveu marcar para pechar o partido. Pouco despois, Umtiti anotou para aumentar a vantaxe. Messi acertou nunha contra uns minutos despois ante un Celta que acusara de maneira terrible ese terceiro tanto.

O equipo celeste, moi desafortunado, puido recortar por medio de Wass tras unha gran xogada de Aspas, pero o remate do danés, só, saíu desviado. Os vigueses puideron marcar en varias ocasións, pero non era o día.

5-FC Barcelona: Ter Stegen, Sergi Roberto (Iniesta, min.66), Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets (Mascherano, min.60), Rafinha, Messi, Luis Suárez e Neymar (Denis, min.69).

0-RC Celta: Sergio, Roncaglia, Cabral, Sergi Gomez, Jonny, Radoja, Hugo Mallo, Wass (Marcelo Díaz, min.68), Bongonda (Sisto, min.50), Iago Aspas e Guidetti (Jozabed, min.61).

Goles: 1-0, min.23: Messi; 2-0, min.40: Neymar; 3-0, min.56: Rakitic; min.60: Umtiti; 5-0, min.63: Messi