Continúa o operativo de arrefriado na fábrica de Jealsa Rianxeira incendiada o pasado sábado

Unha dotación de bombeiros continúan con tarefas de arrefriado na fábrica de Jealsa, en Boiro (A Coruña), despois do incendio que se declarou na conserveira o pasado sábado.

|

Os bombeiros seguen traballando na conserveira despois de que se desactivase o plan territorial de emerxencias. 


"Todos os nosos centros de produción no mundo permanecen a pleno rendemento, poñendo en marcha as accións necesarias para superar esta situación, que estamos seguros uniranos aínda máis como empresa e equipo humano", sinalan desde Jealsa. 


Incendio nas instalacións da empresa Jealsa, ao 8 de maio de 2021, na parroquia de Abanqueiro, Boiro, A Coruña, Galicia (España). Segundo informaron fontes municipais, as chamas nas instalacións que a empresa conserveira Jealsa ten en lLabores de extinción en Jealsa | Foto: EP


Unha dotación de bombeiros continúan con tarefas de arrefriado na fábrica de Jealsa, en Boiro (A Coruña), despois do incendio que se declarou na conserveira o pasado sábado.

Segundo explica o 112 Galicia a Europa Press, este luns bombeiros realizan substitucións para seguir cos traballos de arrefriado do perímetro despois de que o domingo desactivásese o plan territorial de emerxencias (Platerga) ao darse por controlado o lume.

Pola súa banda, o Goberno central púxose "a disposición" de Jealsa. Segundo informou a Secretaría Xeral de Industria a través de redes sociais este luns, está en contacto coa dirección da compañía tras o incendio. "Ánimo e apoio para recuperar a actividade canto antes", subliñou.

O lume, que se declarou o pasado sábado sobre as 14,30 horas na zona de conxelados, afectou a 11.000 metros cadrados e estendeuse á de cocción e procesado. O incendio obrigou a desaloxar por precaución a unhas 25 vivendas e a 60 veciños.

Pola súa banda, a dirección de Jealsa garantiu que "coa axuda de todos" continuará cos seus "compromisos con clientes e consumidores".

"Todos os nosos centros de produción no mundo permanecen a pleno rendemento, poñendo en marcha as accións necesarias para superar esta situación, que estamos seguros uniranos aínda máis como empresa e equipo humano", recalca a compañía conserveira.

Sen comentarios

Escribe o teu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Galiciapress
Praza da Quintana, 3; 15704 Santiago de Compostela
Tlf (34)678803735

redaccion@galiciapress.es o direccion@galiciapress.es
RESERVADOS TODOS OS DEREITOS. EDITADO POR POMBA PRESS,S.L.
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidade - Configuración de cookies - Consello editorial - Publicidade
Powered by Bigpress
CLABE