Os restaurantes galegos Silabario, Miguel González, Eirado e Culler de Pau locen “Michelines”
Galicia é unha das comunidades onde máis estrella Michelín caeron este ano, segundo anunciou a prestixiosa guía cos seus galardóns gastronómicos, que engloban a máis dunha vintena de restaurantes a nivel nacional. Ata once locais en España teñen tres estrella, a máxima distinción no mundo da concina.
Galicia é unha das comunidades onde máis estrella Michelín caeron este ano, segundo anunciou a prestixiosa guía cos seus galardóns gastronómicos, que engloban a máis dunha vintena de restaurantes a nivel nacional. Ata once locais en España teñen tres estrella, a máxima distinción no mundo da concina.
Neste sentido non houbo sorpresas no sector, con Arzak, O celler de Can Roca, AbAc, DiverXo ou Lasarte entre os restaurantes triestrellados.
En Galicia atopamos no Grove o Culler de Pau, de Javier Oleiros, con dúas estrelas. O Eirado en Pontevedra de Iñaki Bretal, o restaurante do chef Miguel González en Pereirio de Aguiar e o Silabario de Vigo, de Alberto González Prelcic, contan cunha estrela Michelin.
Segue lendo a noticia en Catalunyapress.
Escribe o teu comentario