​Os restaurantes galegos Silabario, Miguel González, Eirado e Culler de Pau locen “Michelines”

Galicia é unha das comunidades onde máis estrella Michelín caeron este ano, segundo anunciou a prestixiosa guía cos seus galardóns gastronómicos, que engloban a máis dunha vintena de restaurantes a nivel nacional. Ata once locais en España teñen tres estrella, a máxima distinción no mundo da concina. 


|

Galicia é unha das comunidades onde máis estrella Michelín caeron este ano, segundo anunciou a prestixiosa guía cos seus galardóns gastronómicos, que engloban a máis dunha vintena de restaurantes a nivel nacional. Ata once locais en España teñen tres estrella, a máxima distinción no mundo da concina.


Cociña cociñeiros


Neste sentido non houbo sorpresas no sector, con Arzak, O celler de Can Roca, AbAc, DiverXo ou Lasarte entre os restaurantes triestrellados.


En Galicia atopamos no Grove o Culler de Pau, de Javier Oleiros, con dúas estrelas. O Eirado en Pontevedra de Iñaki Bretal, o restaurante do chef Miguel González en Pereirio de Aguiar e o Silabario de Vigo, de Alberto González Prelcic, contan cunha estrela Michelin.


Segue lendo a noticia en Catalunyapress

Sen comentarios

Escribe o teu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Galiciapress
Praza da Quintana, 3; 15704 Santiago de Compostela
Tlf (34)678803735

redaccion@galiciapress.es o direccion@galiciapress.es
RESERVADOS TODOS OS DEREITOS. EDITADO POR POMBA PRESS,S.L.
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidade - Configuración de cookies - Consello editorial - Publicidade
Powered by Bigpress
CLABE