Una dona, acusada d?abusar sexualment d?un noi en un centre per a dones víctimes de masclisme a Vigo

La investigada és una dona que suposadament va besar i va fer tocaments a un menor diverses vegades. La Fiscalia li demana una pena superior a tres anys, de manera que aniria a la presó encara que no tingués antecedents.


|

El Centre d'emergència per a dones víctimes de la violència de gènere de Vigo és gestionat pel Consorci de Serveis Sociais, que depèn la conselleria de Política Social de la Xunta de Galícia.

 

La secció cinquena de l'Audiència Provincial de Pontevedra, amb seu a Vigo, jutjarà aquest dimecres, dia 8 de febrer, una dona acusada d'un delicte d'abús sexual a un menor després de suposadament besar-lo i fer-li tocaments diverses vegades.

Seu de Vigo de l'Audiència Provincial de Pontevedra
Seu de Vigo de l'Audiència Provincial de Pontevedra


Els fets haurien passat al centre d'Emergències per a Dones Víctimes de Violència de Gènere de la ciutat olivica i, per ells, Fiscalia sol·licita 4 i 5 mesos de presó.

A més, el Ministeri públic sol·licita la prohibició d'acostar-se a la víctima o comunicar-s'hi durant quatre anys i la inhabilitació de la dona per fer alguna feina que comporti contacte amb menors durant almenys tres anys després de la pena de presó.

Sen comentarios

Escribe o teu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Galiciapress
Praza da Quintana, 3; 15704 Santiago de Compostela
Tlf (34)678803735

redaccion@galiciapress.es o direccion@galiciapress.es
RESERVADOS TODOS OS DEREITOS. EDITADO POR POMBA PRESS,S.L.
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidade - Configuración de cookies - Consello editorial - Publicidade
Powered by Bigpress
CLABE