En busca do "paciente cero" da peste porcina e as causas, cun bocadillo contaminado como tese principal

Por agora, os contagios mantéñense perimetrados nuns poucos exemplares en Cataluña. As autoridades sinalan que os xabarís nos que se detectou a enfermidade poderían haber contaxiado ao consumir comida contaminada no lixo, xa que é habitual velos rebuscando en contornas urbanas e periurbanos.


|

Fotonoticia 20241110121451 1200
Foto: EP

 

De momento, en Collserola, onde se descubriron os primeiros casos de peste porcina, están a aplicarse desinfeccións masivas e batidas contra os xabarís.

 

O principal problema é a cantidade de exemplares na zona, o que fai case imposible o labor dos investigadores. 

 

Segue lendo a noticia en Catalunyapress .

Sen comentarios

Escribe o teu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Galiciapress
Praza da Quintana, 3; 15704 Santiago de Compostela
Tlf (34)678803735

redaccion@galiciapress.es o direccion@galiciapress.es
RESERVADOS TODOS OS DEREITOS. EDITADO POR POMBA PRESS,S.L.
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidade - Configuración de cookies - Consello editorial - Publicidade
Powered by Bigpress
CLABE