O Ventorro, onde Mazón comeu até as 6 cando a DANA, funciona como hotel, segundo varias fontes

THE VENTORRO FOOD & DRINKS SOCIEDADE LIMITADA está incrito como restaurante pero tamén na categoría de "hoteis e similares", segundo pódese comprobar no Rexistro Mercantil. Ademais, un ex-dirixente do PP de Valencia asegura que ten "apartamentos" nos pisos superiores.


|

Puerta de acceso al Ventorro y sus pisos superiores en una imagen de Google Street View
Porta de acceso ao Ventorro e os seus pisos superiores nunha imaxe de Google Street View

O exdirigente do PP valenciano, José Luís Bayo, desvelou nun directo coa mirada crítica de Telecinco novos detalles sobre O Ventorro, o restaurante onde o presidente da Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, pasou varias horas incomunicado durante a devastadora DANA que arrasou o territorio. Segundo Bayo, O Ventorro non é un restaurante convencional, senón que a súa planta superior, que aparentemente funciona como restaurante, tamén alberga apartamentos destinados a alugueres turísticos.

 

O exdirigente explicou que o primeiro piso do restaurante, aínda que se utiliza en ocasións como reservados para o restaurante, tamén se aluga como un apartamento turístico para estancias curtas. Bayo engadiu que si Mazón atopábase no reservado da planta superior, non tería cobertura, unha circunstancia que explicaría a súa incomunicación durante a emerxencia.

 

 

A polémica aumentou cando a presentadora Ana Terradillos replicou que o descrito por Bayo asemellábase máis ás características dun hostal ou pensión. Con todo, Bayo insistiu en que, aínda que a estrutura pode xerar confusión, O Ventorro segue sendo principalmente un restaurante, aínda que cunha funcionalidade mixta.

 

Escalera interior de acceso a los pisos superiores de El Ventorro en una imagen publicada por un usuario de Tripadvisor
Escaleira interior de acceso aos pisos superiores do Ventorro nunha imaxe publicada por un usuario de Tripadvisor

 

CatalunyaPress puido confirmar que unha das empresas domiciliadas no mesmo local que o restaurante , THE VENTORRO FOOD & DRINKS SOCIEDADE LIMITADA, ten entre as súas actividades a xestión de "hoteis e aloxamentos similares", o que reforza a teoría de que o establecemento combina funcións de restaurante e aloxamento turístico.

 

Mentres tanto, a controversia persiste sobre como un restaurante con características tan peculiares puido converter no escenario da incomunicación de Mazón durante un dos momentos máis críticos para a rexión.

Maribel Vilaplana y Mazón
Maribel Vilaplana, a xornalista que confirmou que comeu co presidente valenciano o día da Dana até case o seis da tarde, e Carlos Mazón

 

Sen comentarios

Escribe o teu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Galiciapress
Praza da Quintana, 3; 15704 Santiago de Compostela
Tlf (34)678803735

redaccion@galiciapress.es o direccion@galiciapress.es
RESERVADOS TODOS OS DEREITOS. EDITADO POR POMBA PRESS,S.L.
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidade - Configuración de cookies - Consello editorial - Publicidade
Powered by Bigpress
CLABE