As redes envórcanse para apoiar a 'A tapa do barril'
O restaurante vigués viuse envolvido nun problema cando recibiu a visita do youtuber Borja Gradua
O 9 de agosto, o bar 'A tapa do barril', de Vigo, comezaba a recibir malas valoracións en Google. Cando Rebeca, a camareira que atendeu ao youtuber Borja Gradua obrigoulle a pagar a súa comida ninguén imaxinase o que sucedería.
O pasado martes, o youtuber madrileño Borja Gradua entrou no establecemento 'A tapa do barril', de Vigo, coñecido polos seus empanadillas. Entraba co seu teléfono móbil na man, estaba en directo en Youtube. Así llo fixo saber á camareira, á que lle pediu no mostrador una dos seus empanadillas para probala. Tras eloxiar o sabor da empanadilla, Gradua viuse sorprendido cando a dependenta pediulle que pagase a empanadilla. Nun primeiro momento, negouse a facelo, alegando que el "só come cousas gratis". Finalmente, accedeu a pagala non sen antes advertíndolle á camareira que lle faría chegar, "de parte da súa empresa, unha factura de 2.500 euros" por facerlle promoción das súas empanadillas.
Inmediatamente, as malas recensións apareceron en Google, pero non tiveron nada que facer coa presión das redes sociais.
Twitter envorcouse apoiando ao establecemento e á dependenta, e ao pouco tempo miles de valoracións con 5 estrelas apareceron en Google recomendando ao local, aos seus empanadillas e á actitude da camareira ante o incidente. Mesmo por parte de personaxes públicos e outros youtubers chegaron os apoios a este establecemento vigués na rede social.
'A tapa do Barril', o establecemento de Pórtaa do Sol de Vigo que se viu afectado neste incidente, realizou un comunicado nas súas redes sociais ao día seguinte da visita de Borja Gradua. No texto, indican que o directo que fixo o youtuber foi "sen previo acordo" co local. Indican tamén que isto lles supuxo "decenas de comentarios negativos en Google", sobre todo de persoas "que nunca habían comido nin unha das empanadillas". Declaran ademais que a camareira "estaba a facer o seu traballo e saíu da situación da mellor forma posible: con profesionalidade e respecto".
Escribe o teu comentario