Búscase sucesora á "vieira afumada ao carballo e loureiro sobre arroz de algas"

|

A novena edición do certame 'De tapas por Galicia' permitirá elixir a mellor tapa das sete cidades galegas, a través dos distintos concursos que se celebrarán entre setembro e novembro.


Tapa vencedoa en De tapas por Galicia 2017 Vieira afumada ao carballo e loureiro sobre arroz de algas


O público poderá elixir o mellor miniplato de cada cidade --A Coruña, Ferrol, Lugo, Ourense, Pontevedra, Santiago de Compostela e Vigo--, que despois competirá no 'Gala Show Cooking', na que se proclamará ao mellor cociñeiro de tapas de Galicia.

Co fin de promover esta iniciativa, Turismo de Galicia editou un folleto informativo que reúne a información dos distintos concursos gastronómicos que se celebran nas sete cidades.

Na última edición alzouse co galardón Rubén González Vallejo, do restaurante O Cafetín de Pontevedra, coa súa tapa 'Vieira afumada ao carballo e loureiro sobre arroz de algas'. Na gala tamén mostraron o seu talento os cociñeiros do Café Vanessa de Ferrol, de Ecléctic da Coruña, de Artesá Gastrobar de Santiago, da Carpintería de Vigo, da Adega dás Caldas de Ourense e de Vos Cachivaches de Lugo.

Sen comentarios

Escribe o teu comentario




Non está permitido verter comentarios contrarios á lei. Nos reservamos o dereito a eliminar os comentarios que consideremos fora de tema.

Galiciapress
Praza da Quintana, 3; 15704 Santiago de Compostela
Tlf (34)678803735

redaccion@galiciapress.es o direccion@galiciapress.es
RESERVADOS TODOS OS DEREITOS. EDITADO POR POMBA PRESS,S.L.
Aviso legal Cookies Consello editorial
Powered by Bigpress