Aspas veu premiada la seva gran temporada amb la convocatòria per al Mundialbo

El seleccionador espanyol, Julen Lopetegui, ha anunciat la llista dels 23 jugadors convocats per competir a Rússia 2018 on ha inclòs a Odriozola i Monreal.


|

Convocatòria Rússia 2018


La presència dels defenses Álvaro Odriozola (Reial Societat) i Nacho Monreal (Arsenal) i les absències dels atacants Álvaro Morata (Chelsea) i Vitolo (Atlètic) són les principals notícies a la llista de 23 convocats per al Mundial de Rússia anunciada aquest divendres pel seleccionador espanyol, Julen Lopetegui. L'únic gallec serà l'extrem celtiña Iago Aspas. El atancante olívico ha rendit a gran nivell aquesta temporada, convertint-se en un dels principals golejadors de la Laliga i estrella indisctutible del conjunt gallec.


Per la contra, Morata i Vitolo, dos jugadors importants en la fase de classificació per a Rússia, s'han vist penalitzats després de les seves irregulars temporades en els seus respectius equips i no han passat el tall final per al Mundial. En el seu lloc, el seleccionador ha preferit reforçar els laterals amb la presència d'Odriozola i Monreal.


Tant el davanter del Chelsea com l'extrem de l'Atlètic van ser fixos en les alineacions del seleccionador durant la fase de classificació, però tots dos han viscut molt llastats per les lesions aquesta temporada. Per a ells i per a altres absents va tenir paraules d'agraïment Julen Lopetegui res més anunciar els seus 23 elegits.


A més, a la llista tampoc ha entrat Sergi Roberto, desbancat per Odriozola com teòric lateral dret suplent de Dani Carvajal, ni Marcos Alonso, ja que Lopetegui s'ha decantat al lateral esquerre per la veterania de Monreal, que al cap disputarà el seu primer gran torneig amb la selecció espanyola després de gairebé una dècada de presència intermitent en l'equip nacional.


També debutaran en un gran torneig el porter Kepa Arrizabalaga, el defensa Nacho Fernández, els migcampistes Isco Alarcón, Saúl Ñíguez i Marc Asensio i els davanters Lucas Vázquez, Iago Aspas i Rodrigo Moreno. D'aquesta manera, Lopetegui renova més de mig equip que fa a la fallida Eurocopa 2016 i només repeteixen 11 jugadors d'aquell torneig fallit.


Per equips, el Reial Madrid és el que més aporta amb sis jugadors, seguit pel FC Barcelona i l'Atlètic amb quatre i tres jugadors, respectivament. Pel que fa a l'edat, Marc Asensio (22 anys) és el jugador més jove de l'equip i Pepe Reina (35), el més veterà.


A costa de la incorporació posterior dels jugadors del Reial Madrid, la selecció es concentrarà a la Ciutat del Futbol de Las Rozas el 26 de maig i disputarà dos amistosos davant Suïssa (3 juny) i Tunísia (9 juny) abans de la seva participació en el Mundial, on jugarà contra Portugal (15 juny), l'Iran (20 juny) i el Marroc (25 juny).



Aspascamisetaselecciont

Sen comentarios

Escribe o teu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Galiciapress
Praza da Quintana, 3; 15704 Santiago de Compostela
Tlf (34)678803735

redaccion@galiciapress.es o direccion@galiciapress.es
RESERVADOS TODOS OS DEREITOS. EDITADO POR POMBA PRESS,S.L.
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidade - Configuración de cookies - Consello editorial - Publicidade
Powered by Bigpress
CLABE