Carrusel de degustacións os venres de febreiro no Corte Inglés da Coruña
Todos os venres deste mes e o sábado 22 celebraranse degustacións de cervexa e pan de Estrela Galicia e Leon The Baker.
Se algo caracteriza a Galicia é a súa gastronomía. A materia prima que ofrece a comunidade, a calidade dos seus produtos, son recoñecidos en todo o planeta. De aquí saíron algunhas das marcas mellor consideradas de todo o territorio nacional, que seguiron innovando nos últimos anos e asinando alianzas sólidas para abrir mercados. É o caso Estrela Galicia e Leon The Baker, dúas firmas que uniu as súas forzas nunha estreita colaboración da que se beneficiarán todos os clientes do Corte Inglés.
A cervexeira e a líder en panadaría sen gluten danse a man é un pack especial que inclúe cervexa sen gluten, unha hogaza elaborada con masa nai da cervexa e unha variedade de panecillos ideais para gozar cun botello da loura galega.
O Corte Inlgés da Coruña acollerá, con motivo desta colaboración, degustacións das dúas variedades de cervexa se gluten, tanto con alcol como 00 torrada, así como do pan elaborado con cervexa. As catas, guiadas polo equipo de cultura da empresa coruñesa, celebraranse os venres de febreiro, é dicir, días 7, 14, 21 e 28 do segundo mes do ano, de 19:30 a 20 horas, así como o sábado 22 de febreiro nun horario máis madrugador, de 12:30 a 13:30 horas.
Escribe o teu comentario