Segon brot de covid en una setmana en una residència: 15 usuaris i tres treballadors a Valverde, Allariz

La Residència de Greument Afectats Valverde d'Allariz (Orense) ha registrat en les últimes hores un brot de covid que afecta 18 persones: 15 usuaris i tres treballadors.

|

L'explosió variant Delta està provocant que els centres socials tornin a patir contagis, tot i que la mortalitat i ingressos hospitalaris són molt petits gràcies a la vacunació plena d'aquest sector vulnerable


Residència Valverde en una foto de Google Street View

Residència Valverde en una foto de Google Street View



La Residència de Greument Afectats Valverde d'Allariz (Orense) ha registrat en les últimes hores un brot de covid que afecta 18 persones: 15 usuaris i tres treballadors.


Aquests nous positius se sumen a altres set contagis detectats aquesta setmana entre els usuaris de la residència d'avis Campolongo de Pontevedra, que tot i això no comptabilitza cap treballador infectat.


Així, d'acord amb dades de la Conselleria de Política Social, en tota Galícia hi ha un total de 25 persones --22 usuaris i 3 treballadors-- vinculades a centres sociosanitaris amb covid-19.

Aquests casos detectats durant la cinquena onada de la pandèmia se sumen als que la setmana passada es registraven a la residència García Germans de Betanzos (La Corunya), amb cinc usuaris afectats. De fet, la Conselleria d'Sanidade va notificar dimarts la mort d'un d'ells, una dona de 100 anys d'edat i amb patologies prèvies. Els quatre restants ja han negativitzat.

Fins a aquest brot a Betanzos, els geriàtrics gallecs no comptaven amb positius de covid-19 des del passat 16 de maig. Els últims contagis havien estat notificats en un centre de Chantada (Lugo) el 30 d'abril.

Sen comentarios

Escribe o teu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Galiciapress
Praza da Quintana, 3; 15704 Santiago de Compostela
Tlf (34)678803735

redaccion@galiciapress.es o direccion@galiciapress.es
RESERVADOS TODOS OS DEREITOS. EDITADO POR POMBA PRESS,S.L.
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidade - Configuración de cookies - Consello editorial - Publicidade
Powered by Bigpress
CLABE