Brot de coronavirus al centre de discapacitat a Sarria eleva a 18 els contagis en residències

Les residències de gent gran de la Comunitat gallega registren 06:00 contagis en dos centres

|

El mateix centre va patir un brot de 15 positius a principis de la pandèmia, l'abril de 2.020


Centre de Atenciu00f3n a persoas amb Discapacidade (CAPD) de Sarria


El Centre d'Atenció a persoas amb Discapacidade (CAPD) de Sarria (Lugo) registra 3 usuaris contagiats d'Covid-19, mentre que a les residències de gent gran s'ha detectat un nou contagi a la de Val do Durant (La Corunya).


Segons han informat aquest divendres les conselleries de Política Social i Sanidade, a més, han sortit de la llista dos usuaris de la residència de Campolongo a Pontevedra.

D'aquesta manera, al centre de Pontevedra de Campolongo hi ha cinc usuaris contagiats, a l'negativitzar dos dels set detectats en aquest centre de gent gran.

BALANÇ
Per això, en les residències de gent gran de Galícia a dia d'avui hi ha sis usuaris contagiats de Covid-19, un al centre de Val do Dubra i cinc a la residència de Campolongo.

Per la seva banda, les residències de discapacitat sumen 18 casos d'Covid, 15 d'ells d'un brot d'usuaris a la Residència Greument Afectats Valverde d'Allariz (Orense), en la qual també s'havien detectat tres treballadors contagiats, i tres en el CAPD de Sarria.

Sen comentarios

Escribe o teu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Galiciapress
Praza da Quintana, 3; 15704 Santiago de Compostela
Tlf (34)678803735

redaccion@galiciapress.es o direccion@galiciapress.es
RESERVADOS TODOS OS DEREITOS. EDITADO POR POMBA PRESS,S.L.
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidade - Configuración de cookies - Consello editorial - Publicidade
Powered by Bigpress
CLABE