O Real Madrid preto da eliminación ao tomar City o Bernabeu (1-2)

Os de Zidane perden fronte a un Manchester que avantáxase na ida de oitavos tras remontar en cinco minutos.

|

City vence ao Real Madrid (febreiro 2020)

O Manchester City deu un paso de xigante para xogar os cuartos de final da liga de Campións despois de asaltar o estadio Santiago Bernabéu (1-2) en cinco minutos de tolemia que deixaron sen efecto o gol de Isco e que complican excesivamente a vida das 13 veces campión de Europa na súa competición fetiche.

Guardiola volveu saírse coa súa. Por sexta vez -en nove partidos- saíu vencedor de Chamartín e fíxoo no tramo final do encontro con goles de Gabriel Jesus e De Bruyne. O tanto dos brancos -que foron inferiores ao seu rival- só foi un espellismo que estivo a piques de endulzar o primeiro envite da eliminatoria ...