Protesta davant l'Agència Tributària: "Ells a despatxos amb vistes al mar i la resta amuntegat a soterranis"

La mobilització del personal d'Hisenda a la Corunya va congregar desenes de treballadors de les quatre províncies.


|

HISENDA2
Foto: CSIF

Desenes de treballadors de l' Agència Tributària s'han concentrat aquest matí davant la delegació especial de l'entitat a la Corunya , en protestes pel deteriorament de les condicions laborals i els sous baixos. Portats de les quatre províncies, els professionals han protagonitzat una mobilització a la ciutat herculina, on han carregat contra els privilegis dels seus superiors, mentre ells veuen com, més de tres lustres després, la direcció de l'AEAT segueix sense activar l' acord de carrera professional del personal funcionari .

 

 

En la mateixa línia, la plantilla, que també es va manifestar a altres comunitats del territori nacional, segueix sense tenir notícies d'avenços al voltant de les negociacions del nou conveni, bloquejat des de fa mesos. Amb unes " condicions laborals deteriorades ", els treballadors denuncien que la situació està "perjudicant la prestació d'un servei públic fonamental", llastats en gran mesura per la reducció del planter en petits centres de treball.

 

"VISTES AL MAR" O "SOTERRANI"

Des de Comissions Obreres denuncien que el paper de Recursos Humans a Hisenda "brilla per la seva absència" i que "les diferències retributives es van disparar fins a nivells inacceptables". Des de CSIF , per la seva banda, assenyala directament la direcció de l'AEAT, que titlla de ser " un col·lectiu privilegiat " a costa dels altres professionals que componen l'organisme.


Pablo Burgos, portaveu de CSIF, censura les "quantitats ingents de diners" que es reparteixen a les altes esferes, amb complements de fins a 60.000 euros i "vistes al mar" des dels seus despatxos, mentre hi ha treballadors "amuntegats als soterranis de la delegació “ .

 

220524 concentraciu00f3n AEAT na Coruu00f1a
Foto: CC.OO.

"Tenen la negociació col·lectiva mentre reparteixen quantitats ingents de diners a privilegiar 200 alts càrrecs que s'han repartit entre si les productivitats de forma totalment discrecional, mentre els treballadors que estan en el dia a dia, a la campanya de la renda o lluitant contra el frau fiscal tenen la carrera administrativa totalment paralitzada", critica Burgos.

 

 

 

Sen comentarios

Escribe o teu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Galiciapress
Praza da Quintana, 3; 15704 Santiago de Compostela
Tlf (34)678803735

redaccion@galiciapress.es o direccion@galiciapress.es
RESERVADOS TODOS OS DEREITOS. EDITADO POR POMBA PRESS,S.L.
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidade - Configuración de cookies - Consello editorial - Publicidade
Powered by Bigpress
CLABE