O Celta concede ao Espanyol a súa primeira vitoria do ano

Os de Quique Sánchez Flores tiveron suficiente cunha moi boa primeira parte para marcar dous goles e deixarse levar para conseguir un 2-1 final.

|

Espanyol 17

Piatti celebra o seu gol.

O Espanyol conseguiu este luns a súa primeira vitoria en liga nesta nova tempada ao gañar por 2-1 ao Celta en Cornellà-El Prat. A primeira parte espanyolista foi moi boa, con dous goles locais a mans de Gerard Moreno e Piatti.

O Celta de Unzué, pola súa banda, un equipo que xoga moi ben normalmente, estivo moi espeso e tiveron problemas para romper a intensidade perica ou ter ocasións de gol.

Nin sequera Maxi Gómez, o máximo goleador do equipo galego, fixo acto de presenza. Pola contra, o que ocorreu foi que os de Quique Sánchez Flores se adiantaron en dúas ocasións.

A pesar de que a segunda parte foi moito máis tranquila e con menos intensidade, o Celta empezou tendo os mesmos problemas de execución e elaboración de xogo.

Con todo, a medida que foron pasando os minutos, os galegos gañaron enteiros e foron chegando cada vez con máis perigo á portería espanyolista. Tanto foi así que Pione Sisto logrou o 2-1 nun gol con algo de fortuna nos rebotes.

A partir de aí, o partido foi aloucado, coas revolucións polas nubes e os vigueses incordiando con todo o que podían aos branquiazuis. Pero por moito que o tentaron, xa foi tarde.