Un ultra del Logronyès detingut a Lugo després d'una discussió de futbol que va acabar en una baralla

Agents de la Policia Local de Lugo van detenir la matinada del 5 de juny passat un aficionat del CD Logronyès per agredir un jove veí de la capital luguesa en un local d'oci nocturn suposadament a causa d'una discussió sobre futbol.

|

L'equip de La Rioja va perdre el seu partit contra el Vila-real B a Ferrol diumenge a la tarda (1-3).


Sembla que alguns aficionats van parar a Lugo de camí a Malata dissabte a la nit per sortir de marxa. En un pub de Lugo es va produir un enfrontament.


Infles del Logronyès a Ferrol en una foto de la UD Logrou00f1u00e9s

Infles del Logronyès a Ferrol en una foto de la UD Logrou00f1u00e9s



Agents de la Policia Local de Lugo van detenir la matinada del passat dissabte 5 de juny un aficionat del CD Logroñés per agredir un jove veí de la capital luguesa en un local d'oci nocturn suposadament a causa d'una discussió sobre futbol.

Segons ha relatat la Policia Local, cap a la 1,45 hores del 5 de juny efectius del Grup Operatiu Nocturn, desplegats al centre històric de la capital luguesa, van ser requerits per diversos vianants perquè al carrer de la Creu es produïa una baralla entre diverses persones.

Al lloc van acudir diverses patrulles que van trobar un jove de 27 anys, veí de Lugo, amb el cap "totalment ensangonat", destaquen les mateixes fonts, ja que presentava un tall a la cara i al front. Van manifestar testimonis que havia estat agredit per un altre home, del qual van aportar les característiques mentre se sol·licitava una ambulància del 061 per atendre la víctima.


L'autor de l'agressió va ser localitzat a pocs metres, han destacat les mateixes fonts, acompanyat de dos joves més. Segons van manifestar, hi va haver una baralla a l'interior d'un local d'oci nocturn de la zona, possiblement a causa d'una discussió sobre futbol, "ja que l'agressor i els amics són aficionats del CD Logronyès que juga el playoff d'ascens a Ferrol" , expliquen les mateixes fonts policials.

Els agents, en veure "la gravetat de les lesions", apunten les mateixes fonts, ja que l'agredit presentava un "tall profund" a la cara que va requerir el trasllat a l'Hospital Universitari Lucus Augusti (HULA), van procedir a la detenció de l'agressor , un jove natural de Logronyo de 30 anys, que va ser traslladat inicialment a un centre sanitari i, posteriorment, a dependències policials, on s'han instruït diligències per al jutjat de guàrdia.

En el transcurs de la intervenció policial, una dona va manifestar que, a causa de la baralla dins de l'establiment, havia rebut un "fort cop al nas", concreta la Policia Local, però desconeixia l'autor. Va acudir a un centre mèdic per, posteriorment, presentar denúncia.

Sen comentarios

Escribe o teu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Galiciapress
Praza da Quintana, 3; 15704 Santiago de Compostela
Tlf (34)678803735

redaccion@galiciapress.es o direccion@galiciapress.es
RESERVADOS TODOS OS DEREITOS. EDITADO POR POMBA PRESS,S.L.
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidade - Configuración de cookies - Consello editorial - Publicidade
Powered by Bigpress
CLABE