O Deportivo vence 1-2 ao Barça Atlètic nos últimos minutos do xogo

O encontro estivo marcado por unha serie de cartóns amarelos e cambios tácticos por parte de ambos os equipos, aínda que o equipo galego soubo manter con forza até o final

|

Los jugadores del deportivo celebran el primero de sus goles
Os xogadores do Deportivo celebran o primeiro dos seus goles no estadio Johan Cruyff / Foto: @riazororg

Nun emocionante partido, o Deportivo da Coruña logrou unha vitoria crucial de 1-2 contra o Barça Atlètic. A intensidade mantívose durante todo o encontro, culminando nun dramático final cun gol no último minuto do tempo engadido que asegurou a vitoria para o equipo galego.

O partido comezou cunha rápida ofensiva do Depor, destacar un disparo desde o frontal de Lucas que forzou un córner no primeiro minuto. A presión do equipo visitante continuou, pero o Barça Atlètic respondeu con ataques propios, incluíndo un perigoso centro de Fort ao que Moha case chega para disparar, aínda que estaba en fóra de xogo.

O primeiro gol do partido chegou no minuto 17, cando Pau Víctor, aproveitando un pase en profundidade de Fort, rematou cruzado e adiantou aos azulgranas. Con todo, o Depor non tardou en responder, e no minuto 29, Villares igualou o marcador tras unha xogada na que roubou o balón á defensa do Barça B e bateu a Marc Vidal.

Na segunda parte, ambos os equipos mostraron un xogo intenso e equilibrado. O Depor defendeuse ben ante as continuas ofensivas do Barça B, con Parreño realizando varios paradas clave. No minuto 77, Lucas deixou tremendo o traveseiro do Barça B, pero o gol decisivo chegou no minuto 92, cando Davo, tras un gran pase de Lucas, superou a Marc Vidal, colocando o 1-2 no marcador e selando a vitoria para o Deportivo da Coruña.

O encontro estivo marcado por unha serie de cartóns amarelos e cambios tácticos por parte de ambos os equipos. A xestión dos xogadores e o esforzo colectivo foron determinantes no resultado final, co Depor mostrando un excelente desempeño ofensivo e defensivo, mentres que o Barça Atlètic non logrou capitalizar as súas oportunidades.

Esta vitoria sitúa ao Deportivo da Coruña a só catro puntos do playoff, un impulso significativo na súa procura por ascender na clasificación. O resultado deste partido destacou a capacidade do equipo galego para manter a concentración e a eficacia até o último minuto do xogo.